ED. INFANTIL DIADA DE SANT JORDI-2021

 Durant tota aquesta setmana hem anat realitzant diverses activitats relacionades amb la diada de Sant Jordi: 

-Treball de poesia

-La llegenda de Sant Jordi

-Hem fet un cançoner i l'hem decorat amb pètals de roses. També hem fet estampacions de roses amb pintura i creat una rosa amb la nostra mà (I-3)

-Hem elaborat un titella, personatge principal del conte explicat (I-4)

-Hem après a reinventar contes a partir dels contes tradicionals (I-5)

-Els nostres companys d' escola de 6è. de primària, ens han obsequiat amb la representació de la llegenda de sant Jordi, reinventada per ells mateixos . Fins i tot s'han inventat un RAP!!! 

Ha esta espectacular!!  Ens ha agradat moltíssim!! Els felicitem des d'aquí!!

-Pel matí de la diada hem anat al BOSC DE LES PEDRES, situat prop de la nostra escola, a fer una petita gimcana on hem anat a buscar 5 complements dels personatges de la llegenda de Sant Jordi. Són complements que en fer la representació teatral de la tarda, ens les demanaran per tal de poder realitzar l'obra " EL RAP PEL DRAC  MALVAT"

-Per  la tarda de la diada, hem gaudit de l'exposició de MANUALITATS SOBRE COMPLEMENTS I PERSONATGES DE LA LLEGENDA DE SANT JORDI que han anat portant durant tota la setmana TOTS els alumnes de l'escola.

-També hem pogut veure i gaudir de l'exposició de llibres al pati , que tots els alumnes de l'escola han anat portant durant tota la setmana per tal d'engrandir el volum de llibres de la NOSTRA BIBLIOTECA DE L'ESCOLA.

DES D'AQUÍ TAMBÉ VOLEM DONAR LES GRÀCIES A LES FAMÍLIES PER LA SEVA COL.LABORACIÓ.


                                                CLICAR AQUÍ PER A VEURE MÉS FOTOS

Comentaris